PRAVNI USLOVI I PRAVILA KORIŠTENJA OVE WEB STRANICE

Pistup ovoj stranici i podacima sadržanim na njoj podložni su niže navedenim uslovima i odredbama. Molimo vas da odmah napustite ovu web stranicu ako vam se sadržaj koji smo postavili ne dopada ili smatrate da za vas nije prikladan. Ako nastavite sa pregledom sadržaja koji smo postavili, smatra će se da ste pristali na pravne uslove i pravila korištenja ove stranice.

Informacije objavljene na ovoj web stranici mogu sadržavati informacije o našim proizvodima, uslugama i slično, koje nisu trenutno aktuelne ili nisu dostupne u vašem prebivalištu.Informacije na našoj web stranici su podložne promjenama, pa se može desiti da nisu važeće u određenom trenutku ili vremenu kad ste posjetili ovu web stranicu. Budite svjesni da ni u kom slučaju ne namjeravamo ponuditi proizvode i usluge itd. koje sadrže nevažeće informacije. U tom smislu potrebno je da kontaktirate naše zaposlenike da bi saznali sve važeće informacije o našim proizvodima, uslugama, itd.

Ova web stranica može sadržavati dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih web stranica koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Mi nemamo nadzor nad sadržajima web stranica trećih lica, te se u potpunosti odričemo svake odgovornosti u vezi korištenja informacija, dokumenta odnosno korištenja web stranica trećih lica uopšte, pa rizik korištenja i pregledavanja takvih web stranica snose isključivo njihovi korisnici odnosno posjetioci.

Nismo odgovorni za aktivnosti korisnika koje sadrže zloupotrebu sadržaja ove stranice, odnosno nismo odgovorni za bilo kakvu štetu koja eventualno može nastati korisniku ili bilo kom trećem licu u vezi s upotrebom ili zloupotrebom pri korištenju sadržaja ove stranice.

Kad nam pošaljete informaciju ili bilo kakav materijal i sl. smatraće se da ste dali neograničenu i neopozivu dozvolu da se navedeni koriste za reprodukovanje, prikazivanje, modifikovanje, prenošenje i distribuciju, kao i svoj pristanak da slobodno iskoristimo sve zamisli, koncepte, znanje ili tehnike koji su u vašoj pošiljci sadržani.

Elektronsku poruku koju ste poslali na bilo koju od naših elektronskih adresa, možemo po slobodnoj procjeni smatrati nepovjerljivom i istu ignorisati bez obaveze obavještavanja pošiljaoca. Stoga, kontaktirajte naše osoblje za bilo koja pitanja iz domena našeg rada, ili nam pošaljite poruku u pisanoj formi na našu adresu koja možete pronaći u sadržaju ove web stranice.

Translate »